KOLIKO SLOVA T PRONAĐETE NA OVOJ SLICI TOLIKO STE PAMETNI: Otkrijte svoju INTELIGENCIJU, retko kome POLAZI ZA RUKOM
Mozgalica, Foto: Printscreen Twitter/nakamartinez

probajte

KOLIKO SLOVA T PRONAĐETE NA OVOJ SLICI TOLIKO STE PAMETNI: Otkrijte svoju INTELIGENCIJU, retko kome POLAZI ZA RUKOM

Možete li da vidite sva slova ‘T’ među gomilom ‘7’?

Objavljeno:

Ništa ne pokreće naš mozak tako da radi kao dobra zagonetka odnosno mozgalica. Očigledno je važno da ne dozvolimo da se naš mozak isključi, pa u tom cilju volimo da podstičemo svoj um i s vremena na vreme zadamo mu neku korisnu vežbu.

Imajući to u vidu, pronašli smo sliku koja je i čudna i teška za razumevanje. Današnja dilema je identifikovati šta nije na mestu na slici ispod. Pitanje je koliko se slova T krije među gomilom sedmica poređanih u nekoliko redova na žutoj pozadini. Pa, biće vam potrebna vizuelna sposobnost i sposobnost da radite brzo i efikasno.

Fokus ovog konkretnog zadatka nije broj „7“,već slova T koja se vešto kriju pred vašim očima. Morate zato pažljivo da pregledate sliku koju smo vam predstavili, jer ćete za samo 20 sekundi morati da shvatite koliko ima slova T i gde se tačno nalaze.

Potreban je određeni stepen vizuelne oštrine da biste primetili da sva tražena slova, ali sigurni smo da ćete na kraju moći da je uočite.

Napišite nam u komentarima koliko vam je bilo potrebno da rešite zagonetku i koliko ste slova T uspeli da uočite među gomilom sedmica.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.